Ігор Шкіря не прийшов на зустріч із колективом Першого ділового каналу

19 Лютого 2007
1952
19 Лютого 2007
13:21

Ігор Шкіря не прийшов на зустріч із колективом Першого ділового каналу

1952
Ігор Шкіря не прийшов на зустріч із колективом Першого ділового каналу

Як стало відомо «ТК» із джерел на каналі, народний депутат Ігор Шкіря, який є власником та «керівником проекту» Першого ділового каналу, не прийшов на збори колективу. Замість нього на зборах була присутня помічниця депутата Тетяна Полубенець. Гендиректор каналу повідомила, що Шкіря не може зявитись, оскільки має важливі справи і перебуває в Донецьку з сімейних обставин. Як уже повідомляла «ТК», колектив каналу надіслав власнику звернення, в якому вимагає повністю виплатити зарплатню за січень, укласти колективну угоду та зняти штрафні санкції з головного редактора Світлани Коляди. Нагадаємо, конфлікт на Першому діловому триває відтоді, як колективу не виплатили частину зарплати, мотивуючи це незадовільними рейтинговими показниками.

 

Ігор Шкіря перебуває в Україні з 17 січня (до того він був у закордонному відрядженні), і в телефонній розмові з редактором відділу економіки каналу та головою осередку Медіа-профспілки Андрієм Деркачем висловив намір відвідати канал 19 січня та провести індивідуальні розмови з працівниками. Також, за інформацією «ТК», Ігор Шкіря висловив незадоволення тим, що представники колективу «виносять сміття з хати», коментуючи події на Першому діловому засобам масової інформації.

 

За словами головного редактора каналу Світлани Коляди, власник віддав розпорядження менеджменту не пускати її на канал.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1952
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду