У Києві випущено перший дайджест студентських новин StudNews

16 Лютого 2007
13078
16 Лютого 2007
10:04

У Києві випущено перший дайджест студентських новин StudNews

13078
У Києві випущено перший дайджест студентських новин StudNews

Інформаційний департамент Студентської ради міста Києва випустив перший дайджест студентських новин Києва – StudNews. Він розрахований на студентів, які хочуть бути поінформованими щодо студентських подій та цікавляться студентським життям міста.

Про це повідомляє прес-служба Студентської ради м. Києва.

Як сказано у повідомленні, двічі на тиждень кожен учасник розсилки зможе отримувати електронний дайджест студентських новин. Його зміст структуровано в три розділи: анонси цікавих подій у вищих навчальних закладах міста, наукові конференції та семінари, а також конкурси та можливості, які надаються кожному київському студенту. StudNews ставить на меті створити спільний інформаційний простір для студентів різних вищих навчальних закладів міста.

Цільову аудиторію складають активні учасники студентського самоврядування, члени студентських організацій, «молодь з активною життєвою позицією, яка хоче бути в курсі справ та ефективно планувати свій вільний час».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13078
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду