У представництві «Фергана.Ру» в Киргизстані шукали узбекських біженців

14 Лютого 2007
1106
14 Лютого 2007
18:17

У представництві «Фергана.Ру» в Киргизстані шукали узбекських біженців

1106
У представництві «Фергана.Ру» в Киргизстані шукали узбекських біженців

Співробітники відділу протидії екстремізму та нелегальній міграції Управління внутрішніх справ киргизького міста Ош уранці 13 лютого відвідали офіс «Валлей медіа груп» – офіційного представництва інформагентства «Фергана.Ру» в Киргизстані. Про це повідомляє  «24.kg».

 

За словами старшого оперуповноваженого Бакита Абкаєва, метою візиту було виявлення біженців з Узбекистану та перевірка документів співробітників організації. Біженців або інших підозрілих осіб міліціонери у представництві інформагентства не знайшли, документи, предявлені керівником представництва Алішером Саїповим, виявились у повному порядку. Міліціонери записали паспортні дані співробітників «Валлей медіа груп» та покинули офіс.

 

Офіційне представництво «Фергана.Ру» та Центральноазійський інформаційний центр у Киргизстані відкрився 28 вересня 2006 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1106
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду