У Рівному скоєно напад на журналіста

8 Лютого 2007
17831
8 Лютого 2007
14:18

У Рівному скоєно напад на журналіста

17831
У Рівному скоєно напад на журналіста

У Рівному в ніч на середу стався черговий напад на журналіста. 26-річний співробітник радіостанції "Трек" Андрій Конько повертався додому, коли на вулиці, просто в центрі міста, на нього напали троє чоловіків, побили й відібрали куртку та сумку з особистими речами.


Міліції вдалося затримати нападників наступного дня. Усі троє, віком від 26-ти до 30-ти років, перебувають у слідчому ізоляторі обласного центру. Остаточних висновків міліція ще не оприлюднила, але ймовірність зв'язку із журналістською діяльністю не є високою.


Незадовго перед тим, також у Рівному, було побито та пограбовано ще двох журналістів: Івана Чорнобая та Олександра Кондратенка. Їхніх нападників ідентифікувати досі не вдалося. Викрадені робочі матеріали та інструменти, а також специфіка провідних тем, над якими працювали журналісти, не дозволяє повністю виключати ймовірні професійні мотиви нападів на них.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17831
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду