Олександра Роднянського названо в Росії найвпливовішим менеджером недержавної телекомпанії 2006 року

8 Лютого 2007
11515
8 Лютого 2007
11:52

Олександра Роднянського названо в Росії найвпливовішим менеджером недержавної телекомпанії 2006 року

11515
Олександра Роднянського названо в Росії найвпливовішим менеджером недержавної телекомпанії 2006 року

Олександра Роднянського названо в Росії найвпливовішим менеджером недержавної телекомпанії 2006 року. Про це повідомляє МедіаБізнес із посиланням на «Телескоп».

 

Експертна рада Національного дослідницького центру телебачення і радіо підбив річні підсумки щомісячного рейтингу за 2006 рік, що визначив 50 найвпливовіших персон російського телебачення і радіо у прийнятті управлінських та фінансових рішень, формуванні програмної та інформаційної політики.

 

Найвпливовішою персоною російського телебачення і радіо став генеральний директор ВГТРК Олег Добродєєв. Найвпливовішим менеджером недержавної телекомпанії – генеральний директор телекомпанії СТС Олександр Роднянський. Найвпливовішою жінкою-телеменеджером – головний редактор каналу «Культура» Тетяна Паухова.

 

Найвпливовішим менеджером державної радіокомпанії 2006 року названий Голова радіокомпанії «Голос России», член Федеральної конкурсної комісії з ліцензування телерадіомовлення Армен Оганесян; недержавної – гендиректор радіостанції «Радіо Балтика» Олег Руднов.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11515
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду