СТБ потратит $3 млн на собственное производство в 2007 г.

7 Лютого 2007
11005
7 Лютого 2007
13:35

СТБ потратит $3 млн на собственное производство в 2007 г.

11005
СТБ потратит $3 млн на собственное производство в 2007 г.

«Будут увеличены инвестиции в собственное производство – мы планируем потратить около $3 млн», – сказал в интервью «МедиаБизнесу» генеральный директор СТБ Владимир Бородянский.

По словам г-на Бородянского, это не так много, но это существенно больше, чем в прошлом году. В 2006 г. канал на собственные проекты потратил немногим больше $1 млн. Увеличение бюджета СТБ на собственное производство, как уверяет Владимир Бородянский, обусловлено тем, что проекты собственного производства являются идентификаторами канала. «Мы уверены, что проекты собственного производства будут собирать большую аудиторию, чем закупной продукт», – говорит генеральный директор СТБ. Кроме того, г-н Бородянский считает, что канал обязан снижать зависимость программирования канала от внешних поставок.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11005
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду