Президент прийняв відставку Бориса Тарасюка

30 Січня 2007
2175
30 Січня 2007
17:42

Президент прийняв відставку Бориса Тарасюка

2175
Президент прийняв відставку Бориса Тарасюка

Президент України Віктор Ющенко прийняв відставку міністра закордонних справ Бориса Тарасюка у зв'язку з поданою останнім заявою.

Як повідомила прес-секретар Глави держави Ірина Ванникова, Президент вважає рішення Б. Тарасюка звільнитися з міністерської посади відповідальним кроком високопорядного діяча, для якого суспільні та державні цінності незрівнянно вищі за політичні інтереси.

Президент упевнений, що знання та досвід Б. Тарасюка знайдуть гідне застосування.

Згідно з Конституцією, Президент внесе на затвердження Верховної Ради кандидатуру нового керівника зовнішньополітичного відомства. Попередньо Глава держави проведе співбесіди з претендентами на цю посаду. Подання буде внесено у перші пленарні дні чергової сесії парламенту. До призначення нового міністра закордонних справ його обов’язки виконуватиме перший заступник В. Огризко. Він представлятиме Україну на запланованому на 6 лютого міністерському засіданні Україна – ЄС.


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2175
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду