Президентом холдинга Gala Media Ukraine стал Павел Шилько (DJ Паша)

30 Січня 2007
9641
30 Січня 2007
14:19

Президентом холдинга Gala Media Ukraine стал Павел Шилько (DJ Паша)

9641
Президентом холдинга Gala Media Ukraine стал Павел Шилько (DJ Паша)

25 января президентом холдинга Gala Media Ukraine был назначен Павел Шилько, известный общественности как DJ Паша.

Ранее должности президента в холдинге не существовало. Павел Шилько сообщил «МедиаБизнесу», что должность президента введена в связи с ростом компаний холдинга. По его словам, сейчас холдинг Gala Media Ukraine ведёт работу над телевизионным Интернет-проектом, запуск которого запланирован на конец февраля. «Если будет всё нормально, то в конце февраля этот проект будет запущен», – сказал он «МБ». Инвестиции в проект не разглашаются.

По словам президента Gala Media, над новым Интернет-проектом для телевидения активно работают две компании холдинга – Gala TV Productions, занимающаяся производством видео и телевизионный контента, и Интернет-компания Gala.net, занимающаяся разработкой и поддержкой сайтов. «Интернет-портал, который мы запустим – это будет большой клондайк телевидения», – сообщил г-н Шилько.

Медиа-холдинг Gala Media Ukraine включает в себя Интернет-компанию Gala.net, радиостанцию Gala Radio (100.00 FM) и телевизионный проект Gala TV Productions.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9641
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду