Французский журналист разбился на презентации нового родстера Opel

30 Січня 2007
6900
30 Січня 2007
13:29

Французский журналист разбился на презентации нового родстера Opel

6900
Французский журналист разбился на презентации нового родстера Opel
 

На презентации нового родстера Opel GT, которая прошла в минувшие выходные в Калифорнии, в результате аварии погиб французский журналист. 54-летний Мишель Барелли во время тестовой поездки по извилистой горной дороге потерял контроль над машиной и вылетел с трассы. После падения автомобиля с 30-метрового обрыва Барелли, находившийся за рулем, погиб. Его пассажир получил серьезные травмы лица, но, по сообщению местной полиции, его жизни ничего не угрожает.

Как считают в местной полиции, причиной гибели французского журналиста стала слишком сложная конфигурация дороги со множеством очень крутых поворотов.

По словам специалистов, мелкие аварии во время тест-драйвов новых автомобилей происходят довольно часто. За короткую поездку журналистам приходится испытывать совершенно незнакомые машины на незнакомых и, зачастую, довольно сложных дорогах. Однако серьезные инциденты, приводящие к гибели людей, во время таких мероприятий случаются очень редко.


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6900
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду