Нацрада просить телерадіокомпанії припинити трансляцію роликів про «Ні... собі»

22 Січня 2007
14630
22 Січня 2007
17:56

Нацрада просить телерадіокомпанії припинити трансляцію роликів про «Ні... собі»

14630
Нацрада просить телерадіокомпанії припинити трансляцію роликів про «Ні... собі»

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення розповсюдила текст звернення до телерадіоорганізацій, пов’язаний із рекламними роликами «MacCoffee» та «Евросеть». Наводимо його текст:

 

У зв’язку зі зверненням до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення заступника прокурора м. Києва В. Гоголя з приводу необхідності заборони трансляції в ефірі телекомпаній рекламних відеороликів „10 тачок за 10 пачок” (фірма „MaсСoffee”) та „Ні ... собі! Все – людям” (фірма „Евросеть”) як таких, що „завдають шкоди суспільній моралі і не можуть бути дозволеними для розповсюдження та обігу на території України відповідно до ст. 14 Закону України „Про захист суспільної моралі”, а також зважаючи на відповідний експертний висновок Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі щодо змісту названих вище відеороликів, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення  звертається до керівників загальнодержавних, регіональних та місцевих ТРО з вимогою негайного виконання розпорядження  прокуратури м. Києва та висновку Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі про припинення трансляції в ефірі   телерадіокомпаній України відеороликів „10 тачок за 10 пачок” (фірма „MaсСoffee”) та „Ні ... собі! Все – людям” (фірма „Евросеть”). 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14630
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду