У Туреччині відбулись масові демонстрації через убивство редактора вірменської газети

20 Січня 2007
20595
20 Січня 2007
22:40

У Туреччині відбулись масові демонстрації через убивство редактора вірменської газети

20595
У Туреччині відбулись масові демонстрації через убивство редактора вірменської газети

Тисячі людей вийшли на вулиці Стамбула й Анкари на жалобний мітинг пам’яті Гранте Дінке - головного редактора вірменської газети «Агос».

Напередодні журналіста застрелили поряд із стамбульською редакцією видання. Статті Гранте Дінке обурювали турецьких націоналістів, які заперечують геноцид вірмен на початку минулого століття.

Убивство журналіста засудив уряд Туреччини і представники Ради Європи. Можновладці назвали це провокацією і закликали людей уникати проявів міжнаціональної нетерпимості.

Тим часом поліція Стамбула поширила фото підозрюваного у вбивстві – 20-річного хлопця, що його зафіксувала камера вуличного спостереження.

НТН

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20595
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду