Ілларіон Павлюк залишається на К1 і виконує обов’язки головного редактора каналу

18 Січня 2007
4887
18 Січня 2007
13:12

Ілларіон Павлюк залишається на К1 і виконує обов’язки головного редактора каналу

4887
 Ілларіон Павлюк залишається на К1 і виконує обов’язки головного  редактора каналу

 

Як повідомив «Детектор медіа» Ілларіон Павлюк, «ніяких ані офіційних, ані неофіційних пропозицій від каналу «Інтер» він поки що не отримував. Утім, не виключено, що такі пропозиції будуть у майбутньому.

 

«Я залишаюсь головним редактором інформаційного мовлення каналу К1, - сказав Ілларіон Павлюк. -  І виконую обовязки головного редактора каналу».

 

Нагадаємо, прізвище Ілларіона Павлюка називалось у неофіційному переліку працівників К1, запрошених Ганною Безлюдною на канал «Інтер» після призначення останньої генеральним продюсером цього каналу.

 

16 січня «ТК» повідомляла про намір каналу «Інтер» узяти в управління канали К1, К2 і «Мегаспорт», головним інвестором яких є Дмитро Фірташ. За словами члена правління «Інтера» Володимира Грановські, це, зокрема, дозволить запобігти кадровому виснаженню К1 і К2 через перехід команди Ганни Безлюдної на «Інтер». За інформацією газети «Коммерсантъ-Украина», може йтися про продаж цих каналів «Інтеру».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4887
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду