Виталий Козловский стал журналистом

17 Січня 2007
15474
17 Січня 2007
15:59

Виталий Козловский стал журналистом

15474
Виталий Козловский стал журналистом

Вчера Виталий Козловский официально устроился на переддипломную стажировку в редакцию газеты «Блик», в отдел «Звезды и люди».

Напомним, что Виталий учится в Львовском национальном университете имени Ивана Франко. Правда, в связи с его напряженным гастрольным графиком, редакция, сделав артисту исключение, предложила ему отдельный рабочий график, по которому он будет писать материалы раз в неделю.

Стажер сразу уточнил, что писать будет о коллегах по сцене. На вопрос – как он будет писать – хорошо или не очень, Козловский, подумав, ответил: «честно», пишет Блик.

И в первый же день Козловский написал свой первый материал – об «Играх патриотов».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15474
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду