Верховна Рада призначила Володимира Радченка віце-прем`єр-міністром

12 Січня 2007
4875
12 Січня 2007
10:42

Верховна Рада призначила Володимира Радченка віце-прем`єр-міністром

4875
Верховна Рада призначила Володимира Радченка віце-прем`єр-міністром

Верховна Рада призначила Володимира Радченка на посаду віце-прем’єр-міністра України. «За» проголосував 251 народний депутат із 441, зареєстрованого у залі.

 

Прем`єр-міністр Віктор Янукович на засіданні парламенту зачитав своє представлення В.Радченка на посаду віце-прем’єр-міністра України.

 

Виступаючи перед народними депутатами, В.Радченко зазначив, що у своїй роботі керуватиметься, як і раніше працюючи в силових структурах, законами та Конституцією України.

Відповідаючи на запитання народних депутатів, він також наголосив, що не є членом жодної політичної партії.

Також В.Радченко зауважив, що на посаді віце-прем’єра координуватиме діяльність силових структур. За його словами, головним завданням на першому етапі його діяльності буде припинення «метушні, яка спостерігається в призначеннях» в силових структурах.

Він зазначив, що ставитиме політичні завдання перед силовиками і створюватиме умови для їх виконання.

 

Голова Верховної Ради України Олександр Мороз нагадав народним депутатам, що В.Радченко свого часу працював, міністром внутрішніх справ, головою СБУ, керівником Митного комітету, секретарем РНБО, а останнім часом – радником прем’єр-міністра України В.Януковича.

 

Довідка УНІАН. 58-річний В.Радченко очолював Раду національної безпеки і оборони України з вересня 2003 р. по січень 2005 р.

В.Радченко - генерал армії України, у 1994-1995 р.р. був міністром внутрішніх справ України. З липня 1995 р. по квітень 1998 р., а також з лютого 2001 р. – по вересень 2003 р. - головою Служба безпеки України

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4875
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду