Чернігівський журналіст-мандрівник повертається додому, пройшовши понад 26 тисяч кілометрів

6 Січня 2007
14876
6 Січня 2007
13:27

Чернігівський журналіст-мандрівник повертається додому, пройшовши понад 26 тисяч кілометрів

14876
Чернігівський журналіст-мандрівник повертається додому, пройшовши понад 26 тисяч кілометрів

Чернігівський мандрівник і журналіст Олександр Волощук, який майже півроку подорожував Сибіром та Далеким Сходом і подолав більш як 26 тисяч кілометрів, повертається додому.

 

Про це кореспонденту УНІАН повідомив головний редактор газети «Сіверщина», голова обласного товариства «Просвіта» Василь Чепурний.

 

Зазначивши, що Волощук уже завершив експедицію і їде додому, пан Чепурний розповів: «Новий рік чернігівський мандрівник зустрічав у Махачкалі, планує ще відвідати друга-чеченця у Грозному, а потім повертатиметься в Україну. Щоправда, за традицією, що існує серед його друзів журналіста, на Різдво він побуває у Криму. А до Чернігова О.Волощук має дістатися після старого Нового року».

 

За словами В.Чепурного, одразу по приїзді Волощука відбудеться його прес-конференція у товаристві «Просвіта». «А взагалі, планується десь протягом року підготувати до друку книгу О.Волощука, що має робочу назву «Автостопом на край світу», - поділився планами В.Чепурний.

 

Як повідомлялося раніше, чернігівський мандрівник, подорожуючи автостопом, подолав шлях від Красноярська через Іркутськ, Читу, Якутськ, Магадан, дійшов до Краю світу – так зветься мис, був у Владивостоку, Спаську-Дальньому, Хабаровську, пройшов Монголію. Його подорож називається «Чернігівці за Байкалом» – увесь час він збирав дані про репресованих земляків, зустрічався з українськими громадами.

 

УНІАН

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14876
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду