Міста Гадяч та Сміла стали учасниками проекту «Українські міста в Інтернеті»

28 Грудня 2006
34721
28 Грудня 2006
12:29

Міста Гадяч та Сміла стали учасниками проекту «Українські міста в Інтернеті»

34721
Міста Гадяч та Сміла стали учасниками проекту «Українські міста в Інтернеті»

Українські міста Сміла (Черкаська область) та Гадяч (Полтавська область) стали учасниками міжнародного проекту "Партнерство малих міст України та малих міст країн Вишеградської групи (Словаччина, Чехія, Польща, Угорщина)". Цей проект, підтриманий Міжнародним Вишеградським Фондом, ініціював та впроваджує Інститут трансформації суспільства (Київ).

З українського боку учасниками проекту, окрім Сміли та Гадяча, є Золотоноша (Черкаська область) та Пирятин (Полтавська область).

У рамках зазначеного проекту Інститут трансформації суспільства розробив офіційні сайти міст Сміла (www.smila.osp-ua.info) та Гадяч (www.gadiach.osp-ua.info).

Сміла та Гадяч також долучилися до проекту "Українські міста в Інтернеті", який з 2000 р. впроваджується Інститутом трансформації суспільства. Нині серед учасників цього проекту вже 33 українських міста (Алчевськ, Алушта, Бердичів, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вінниця, Вишгород, Вознесенськ, Житомир, Золотоноша, Калуш, Київ, Ковель, Коростень, Куп'янськ, Миколаїв, Миргород, Нетішин, Ніжин, Нікополь, Прилуки, Сарни, Світловодськ, Севастополь, Сєвєродонецьк, Скадовськ, Фастів, Черкаси, Чернігів, Южноукраїнськ) та 2 райони (Куп'янський район Харківської області та Прилуцький район Чернігівської області).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34721
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду