В Азербайджані побили опозиційного журналіста

26 Грудня 2006
19594
26 Грудня 2006
10:39

В Азербайджані побили опозиційного журналіста

19594
В Азербайджані побили опозиційного журналіста

У понеділок в азербайджанській столиці Баку побили журналіста опозиційної газети «Азадлиг» Ніджата Даглара. Про це повідомляє «РИА Новости» з посиланням на інформаційний бюлетень партії Народного фронту Азербайджану.

 

За повідомленням, на журналіста напали четверо невідомих, коли він виходив із свого дому, й почали бити палицями. Після того, як їх побачив випадковий перехожий, вони втекли з місця події на таксі.

 

Ніджата Даглара доправили до лікарні. Відповідно до висновку медичного обстеження, в нього ушкоджені внутрішні органи.

 

Даглар відомий як автор багатьох статей, що викривають корупцію у найвищих ешелонах влади Азербайджану.

 

Лента.ру

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ру
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19594
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду