МИД РФ: на Западе дело Литвиненко освещается необъективно

20 Грудня 2006
3213
20 Грудня 2006
13:42

МИД РФ: на Западе дело Литвиненко освещается необъективно

3213
МИД РФ: на Западе дело Литвиненко освещается необъективно

Ситуация вокруг смерти экс-сотрудника ФСБ Александра Литвиненко показала предвзятое отношение западных СМИ к России, считает глава МИД РФ Сергей Лавров.

"Доминируют предвзятые оценки. Последние события вокруг смерти Литвиненко просто поразили способностью говорить о чем угодно, вытаскивать каких угодно свидетелей, которых ни в России, ни в Англии никто не знает, и наполнять такими свидетельствами репортажи ведущих СМИ Запада", - сказал Лавров на пресс-конференции в Москве.

Министр отметил, что известные факты, которые в России были вполне доступны, оставались за границами таких репортажей.

Александр Литвиненко, бежавший в 2000 году в Великобританию и получивший в октябре этого года британский паспорт, скончался 23 ноября в больнице Университетского колледжа Лондона. Специалисты британского Агентства по охране здоровья обнаружили в его теле следы радиоактивного элемента полоний-210, которые затем также были найдены в некоторых местах, которые Литвиненко посещал, в частности в ресторане Itsu и отеле Millennium в центре Лондона.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3213
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду