Представник Коломойського не знає, чи прийняв Верховний суд до розгляду касаційну скаргу у справі «1+1»

20 Грудня 2006
7029
20 Грудня 2006
12:52

Представник Коломойського не знає, чи прийняв Верховний суд до розгляду касаційну скаргу у справі «1+1»

7029
Представник Коломойського не знає, чи прийняв Верховний суд до розгляду касаційну скаргу у справі «1+1»

Як уже повідомляла «Детектор медіа», Ігор Коломойський оскаржив у Верховному суді рішення Апеляційного суду міста Києва про скасування рішення Печерського суду про визнання його власником 70% статутного фонду телекомпанії «Студія «1+1» та відмову йому у позові.

 

Касаційна скарга була подана в середині листопада. Однак, наразі представникам позивача невідомо, чи прийняв її до розгляду Верховний суд. «Ми сподіваємось, що суд уже прийняв нашу справу, але поки що нічого не знаємо про час і місце її розгляду в касаційній інстанції», - зазначив представник Ігоря Коломойського В’ячеслав Карташов.

 

В’ячеслав Карташов перелічив основні тези своєї касаційної скарги: «По-перше, в апеляційній інстанції справа розглядалась складом суду, не вповноваженим до її розгляду. По-друге, при судовому розгляді були допущені грубі процесуальні порушення, що однозначно ведуть до скасування рішення. Серед цих порушень – неповідомлення учасників процесу про час і місце розгляду справи належним чином. Також апеляційний суд прийняв рішення, ґрунтуючись на доказах, які він не розглядав».

 

За словами пана Карташова, сам Ігор Коломойський сподівається, що Верховний суд дасть обєктивну оцінку рішенню апеляційного суду.

 

У той же час, нагадаємо, що відповідач у цій справі Олександр Роднянський цілком задоволений рішенням Апеляційного суду і переконаний, що «1+1» «подолав чергову хвилю судової тяганини і нарешті має можливість ще активніше зосередитись на стратегічному розвитку».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7029
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду