Безсмертний прийняв рішення скласти повноваження лідера фракції «Наша Україна»

19 Грудня 2006
1837
19 Грудня 2006
12:32

Безсмертний прийняв рішення скласти повноваження лідера фракції «Наша Україна»

1837
Безсмертний прийняв рішення скласти повноваження лідера фракції «Наша Україна»
Народний депутат України, Голова Центрального виконкому Роман Безсмертний склав повноважене лідера фракції “Нашої України” і Голови Ради однойменного блоку.

Про це Роман Безсмертний повідомив у вівторок, 19 грудня на робочому засіданні центрального виконкому партії “Наша Україна”.

“Складання повноважень – це моє рішення, оскільки я вважаю, що серйозно і на всю силу можна займатися лише однією справою, – зазначив Роман Безсмертний.

“Рада партії “Наша Україна” обрала мене головою Центрального виконкому, і я буду займатися цією партійною ділянкою, яка на сьогодні потребує серйозного доопрацювання. У виконкомі партії працює потужна команда. І я впевнений, що ми здатні перемогти на наступних парламентських виборах, - заявив голова центрвиконкому “Нашої України”.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1837
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду