Керівник Харківщини позивається проти редактора однієї з районних газет

16 Грудня 2006
21617
16 Грудня 2006
15:11

Керівник Харківщини позивається проти редактора однієї з районних газет

21617
Керівник Харківщини позивається проти редактора однієї з районних газет

За словами Арсена Аракова, він у суді захищає свою честь та ділову репутацію.
Причиною конфлікту стало питання до голови облдержадміністрації на прес-конференції, що транслювалася в прямому ефірі. Говорячи про проблеми нафотогазодобувного комплексу Валківщини, редактор місцевої газети “Сільські вісті” Валентина Романенко згадала про газові свердловини Арсена Авакова у цьому районі. Керівник Харківщини стверждує, що не має відношення до цього бізнесу. Арсен Аваков не вимагає від журналістки матеріальної компенсації. Вимога його позову – виступ Валентини Романенко на місцевому каналі зі спростуванням її інформації, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода Олена Солодовникова.

Редактор “Сільських вістей” планує подати до суду публікації, у яких голова Харківської облдержадміністрації розповідає про свій газодобувний бізнес в Валках. Слухання справи відбудеться 27 грудня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21617
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду