Кабмин поддержал ограничение непрямой рекламы алкоголя и табака

14 Грудня 2006
4832
14 Грудня 2006
12:47

Кабмин поддержал ограничение непрямой рекламы алкоголя и табака

4832
Кабмин поддержал ограничение непрямой рекламы алкоголя и табака

Вчера Кабинет министров на своем заседании одобрил законопроект "О внесении изменений в Закон 'О рекламе'", которым предлагается ограничить использование непрямой рекламы.

В частности, документом вводится запрет на проведение "стимулирующих маркетинговых мероприятий" (лотерей, конкурсов, предоставление скидок) для продвижения алкогольных напитков, табачных изделий, лекарственных препаратов, ценных бумаг и оружия. Кроме того, производителям табачных изделий запрещается выступать спонсорами представлений и мероприятий, рассчитанных на массовую аудиторию.

По данным исследований компании Cortex/Publicis Group Media, объем рынка непрямой рекламы на Украине в 2006 году составит около $518 млн. Из них затраты производителей табачной и алкогольной продукции оцениваются более чем в $60 млн.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4832
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду