Наступного тижня Верховна Рада розгляне три медійні законопроекти

9 Грудня 2006
9380
9 Грудня 2006
11:20

Наступного тижня Верховна Рада розгляне три медійні законопроекти

9380
Наступного тижня Верховна Рада розгляне три медійні законопроекти

На 12 – 15 грудня заплановано розгляд Верховною Радою трьох медійних законопроектів. Це Проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про рекламу» (законопроект №2359, н. д. П. Гасюк, фракція БЮТ). Цей законопроект пропонує, зокрема, покласти відповідальність за недобросовісну рекламу на рекламодавця та заборонити розповсюдження реклами через радіотрансляційні або інші звукові мережі сповіщення пасажирів на станціях метрополітену, вокзалах, в портах та аеропортах, за винятком розповсюдження соціальної реклами. Окрім цього, депутати запланували розглянути раніше ветовані Закон України «Про захист персональних даних», № 0808 та Закон України «Про Основні засади розвитку інформаційного суспільства в Україні на 2006-2015 роки», № 0815.

 Запланований на 1 грудня Проект Закону України «Проект Закону про захист здоров'я населення від шкідливих наслідків споживання пива та напоїв, що виготовляються на основі пива» (законопроект №1079, н. д. Л. Кириченко, фракція Партії регіонів) не був розглянутий і, його розгляд перенесено на 19-22 грудня 2006 року.

 Розгляд проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (законопроект №2153, н.д. О.Герасим’юк, щодо повноважень громадських рад), який мав бути розглянутий 30 листопада, перенесено на 14 грудня 2006 р.

Інститут Медіа Права

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9380
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду