Комітет з питань свободи слова та інформації відхилив законопроекти, що стосуються вживання мов у теле- та радіо ефірі

8 Грудня 2006
6110
8 Грудня 2006
13:11

Комітет з питань свободи слова та інформації відхилив законопроекти, що стосуються вживання мов у теле- та радіо ефірі

6110
Комітет з питань свободи слова та інформації відхилив законопроекти, що стосуються вживання мов у теле- та радіо ефірі

Як уже повідомляла «ТК», 7 грудня 2006 року на черговому засіданні парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації депутати розглянули проекти законів про внесення змін до Законів «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» та «Про телебачення і радіомовлення», внесені народним депутатом Вадимом Колесніченком. Члени Комітету відхилили дані законопроекти та запропонували автору взяти участь у підготовці нової редакції Закону України «Про телебачення і радіомовлення» у складі робочої групи.

 

Депутати також заслухали рекомендації комітетських слухань «Реформування державної та комунальної преси». Щодо проекту постанови про мораторій на відчуження від редакцій державних і комунальних друкованих ЗМІ приміщень та майна, зміну їхніх керівників, внесений народним депутатом Степаном Курпілем, то члени Комітету дійшли згоди, що даний документ потрібно підготувати у вигляді закону і якнайшвидше подати на розгляд Верховної Ради. Одноголосно прийнято рішення відхилити доповнення у пункті, що стосуються реклами, в проекті закону, який стосується вдосконалення державного регулювання у сфері будівництва житла та недопущення махінацій типових до ситуації з «Еліта-Центром», оскільки вони дублюють чинне законодавство.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6110
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду