Анна Политковская стала героем мировой свободной прессы посмертно

7 Грудня 2006
3416
7 Грудня 2006
16:48

Анна Политковская стала героем мировой свободной прессы посмертно

3416
Анна Политковская стала героем мировой свободной прессы посмертно

Российская журналистка Анна Политковская посмертно получила звание "героя мировой свободной прессы", сообщает радиостанция "Эхо Москвы".
Почетное звание российской журналистке было присвоено Международным институтом прессы (World Press Institute) - организацией, занимающейся защитой и продвижением свободы слова во всем мире.

Напомним, что Анна Политковская была убита в Москве 7 октября 2006 года в подъезде своего дома. Следователи, занимающиеся этим преступлением, считают, что мотивом для убийства журналистки могла стать ее профессиональная деятельность.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3416
Читайте також
07.10.2010 21:11
Юрий Тимофеев, Максим Ярошевский, «Радио Свобода»
22 635
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду