Начальником прес-служби МВС може стати Костянтин Стогній

7 Грудня 2006
37399
7 Грудня 2006
12:32

Начальником прес-служби МВС може стати Костянтин Стогній

37399
Начальником прес-служби МВС може стати Костянтин Стогній
Начальником департаменту із зв'язків з громадськістю МВС України буде журналіст, автор і ведучий програми "Кримінал" на телеканалі "Інтер", полковник міліції Костянтин Стогній. Як повідомило в середу джерело в МВС, заява колишнього начальника департаменту із зв'язків з громадськістю Інни Кисіль про звільнення з посади була підписана міністром внутрішніх справ Василем Цушком, а також був підписаний рапорт про прийняття на роботу Стогнія. Проте наказу про призначення нового керівника прес-служби ще немає.

Тим часом Стогній відправився в робочу поїздку у складі української делегації МВС на чолі з Цушком до Білорусі, де планується зустріч з міністрами внутрішніх справ Білорусі і Росії. Раніше, у 2005 році, Стогній уже очолював департамент із зв'язків з громадськістю МВС України.

 З 1998 року Стогній працював на телеканалі "Інтер". Очолював студію документальних фільмів і спеціальних проектів телеканалу.

У 1994 році Стогній вступив на службу в центральний апарат МВС України, а через два роки перейшов на оперативну роботу в кримінальний розшук.

Народився 16 серпня 1968 року. Воював в Афганістані. Закінчив факультет журналістики Київського державного університету імені Т.Г.Шевченка. Стажувався в різних радянських, українських і іноземних редакціях і агентствах, був координатором програм "По країнах колишнього СРСР" американського журналу "National Geographic", з французькими колегами вів радіорепортажі із зони придністровського конфлікту.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
37399
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду