«Дело»: Держтелерадіо планує створити орган із продажу державних і комунальних газет

4 Грудня 2006
13422
4 Грудня 2006
16:52

«Дело»: Держтелерадіо планує створити орган із продажу державних і комунальних газет

13422
«Дело»: Держтелерадіо планує створити орган із продажу державних і комунальних газет

Голова Державного комітету з питань радіо та телебачення Едуард Прутнік створить орган, що продаватиме державні та комунальні друковані видання. 30 листопада Держтелерадіо рекомендувало обласним державним адміністраціям провести підготовку таких ЗМІ до продажу, пише газета «Дело». За словами заступника глави Держтелерадіо Василя Шевченка, новий орган буде курувати процес роздержавлення ЗМІ.

 

«Це буде тимчасова функція, бо з часом, за 2 чи 3 роки, у звязку зі зникненням комунальних ЗМІ, ця функція просто відпаде»,  - каже він.

 

На думку депутатів, що входять до парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації, наступним етапом буде роздержавлення електронних ЗМІ: телевізійних і радіомовних компаній.

 

За матеріалами газети «Дело» та Медіа-профспілки

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13422
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду