Переможцями Дитячого Євробачення стали росіянки-близнючки

3 Грудня 2006
5735
3 Грудня 2006
11:44

Переможцями Дитячого Євробачення стали росіянки-близнючки

5735
Переможцями Дитячого Євробачення стали росіянки-близнючки

2 грудня 2006 року у румунській столиці Бухаресті відбувся фінал Міжнародного пісенного конкурсу «Дитяче Євробачення». Участь у ньому взяли юні виконавці з 15 країн. Переможцями стали представниці Росії – восьмирічні сестри-близнючки Маша і Настя Толмачови, які виконували джаз у стилі російської співачки Лариси Доліної. Друге місце посів 10-річний Андрій Кунець із Білорусі, на третьому – 14-річна шведка Моллі Санден.

 

Представник України, 14-річний тернополянин Назар Слюсарчук, розділив 8-9 місце з конкурсанткою з Кіпру. На бухарестській сцені Назар виконав власну пісню «Хлопчик рок-н-ролл». Назар Слюсарчук має великий, як на його вік, сценічний досвід, є лауреатом численних пісенних конкурсів, обїздив із концертами всю Україну. Перед виїздом Назар зізнався, що їде на конкурс, аби здобути перемогу, але головне для нього – вдало виступити, аби не було соромно вертатись в Україну.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5735
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду