В Крыму отключили радио "Маяк"

1 Грудня 2006
12263
1 Грудня 2006
15:00

В Крыму отключили радио "Маяк"

12263
В Крыму отключили радио "Маяк"
С 1 декабря в Крыму прекращена ретрансляция передач российской радиостанции "Маяк" по сетям проводного вещания, сообщает ИА REGNUM. Это сделано по предписанию прокуратуры Крыма, которая сочла, что вещание ведется с нарушением закона, а также "наносит вред украинскому государству и его гражданам".

Теперь на третьей программе проводного вещания Крыма, которую раньше занимали передачи "Маяка", транслируется "канал духовного возрождения "Культура" на украинском языке.

Напомним, что ретрансляция программ "Маяка" была временно прекращена в 1996 году, однако некоторое время спустя вещание было восстановлено.

Прокуратура, заявление которой цитирует proUA, утверждает, что в отношении "Маяка" были приняты исключительно законные меры, которые не имеют отношения к политике.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12263
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду