Розтин тіла Олександра Литвиненка проведуть три патологоанатоми

30 Листопада 2006
3109
30 Листопада 2006
17:51

Розтин тіла Олександра Литвиненка проведуть три патологоанатоми

3109
Розтин тіла Олександра Литвиненка проведуть три патологоанатоми

Намічений на 1 грудня розтин тіла Олександра Литвиненко проводитимуть три патологоанатоми, повідомляє Sky News. Одні з них представлятиме МВС Великобританії, другого найняла сім`я Литвиненка, а третій - незалежний експерт.

Коронерське слідство за фактом смерті колишнього співробітника ФСБ було офіційно відкрите 30 листопада в коронерському суді Сент-Панкрас у північному Лондоні. Проте воно було одразу припинене, щоб не заважати поліцейському розслідуванню.

Литвиненко помер у лондонській лікарні 23 листопада, ймовірно в результаті отруєння радіоактивним полонієм-210, значна кількість якого була виявлена в його аналізах. Поліція поки що кваліфікує його смерть як таку, що сталася "за нез`ясованих обставин".

Напередодні своєї смерті Литвиненко звинуватив у замаху  російські спецслужби. Цієї ж версії дотримуються його родичі. У Москві категорично спростовують звинувачення.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3109
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду