«Закрита зона» презентувала документальний фільм «Гріх», присвячений ВІЛ-позитивним дітям

27 Листопада 2006
3643
27 Листопада 2006
19:47

«Закрита зона» презентувала документальний фільм «Гріх», присвячений ВІЛ-позитивним дітям

3643
«Закрита зона» презентувала документальний фільм «Гріх», присвячений ВІЛ-позитивним дітям

27 листопада у київському кінотеатрі «Кінопалац» відбулась прем’єра документальної стрічки «Гріх», присвяченої проблемам ВІЛ-позитивних дітей. Фільм створений продюсерським центром «Закрита Зона» за підтримки фонду Катерини Ющенко «Україна 3000» та Міністерства освіти і науки України до Всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІД (1 грудня). Його автор – Наталка Фіцич, режисер – Сергій Цимбал, продюсер – Володимир Ар’єв. У презентації взяла участь дружина Президента України Катерина Ющенко.

 

28 листопада – 1 грудня цей фільм можна безкоштовно переглянути у кінотеатрах мережі «Кінопалац» в усій Україні. Творці фільму наголосили на своєму бажанні, аби цей фільм побачило якомога більше школярів.

 

Детальніше про фільм та прем’єру - незабаром у «Детектор медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3643
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Рая
5616 дн. тому
Потрібно мати такі фільми (мається на увазі тематика) в наявності у всіх навчальних закладах нашої України аби можна було показати дітям наслідки необдуманих вчинків та можливо просто непоінформованості дітей. Де можна придбати такі фільми? Де наша освіта, методичні помічники, професійна допомога спеціаплістів? Адже є багато любительських не сертифікованих фільмів про шкідливі звички , які заборонено демонструвати учням. Але ж чому на екранах бачимо "гору" негативу (сексу, насилля і т.п.) і за це ніхто не несе відповідальності? Де ви, ті що переживають за майбутнє нашої країни, народу, молоді? Чому думаєте лише про себе? Напевне вже пора щось робити...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду