Українська делегація вирушила на дитячий пісенний конкурс

27 Листопада 2006
4856
27 Листопада 2006
10:02

Українська делегація вирушила на дитячий пісенний конкурс

4856
Українська делегація вирушила на дитячий пісенний конкурс

25 листопада 14-річний тернополянин Назар Слюсарчук разом із своєю командою вирушив до Румунії, де він візьме участь у міжнародному пісенному конкурсі «Дитяче Євробачення – 2006». Україна вперше буде представлена на конкурсі, що пройде у столиці Румунії – Бухаресті. Конкурс проводиться з 2003 року. Минулого року переможницею була Ксенія Ситник з Білорусі.

 

Назар Слюсарчук став переможцем національного відбору на «Дитяче Євробачення-2» завдяки пісні «Хлопчик рок-н-ролл», слова якої написав він сам. Вона здобула найбільше голосів телеглядачів під час прямого ефіру відбіркового турніру, в якому брали участь 10 півфіналістів.

 

Фінал «Дитячого Євробачення – 2006» відбудеться 2 грудня, і транслюватиметься у прямому ефірі Першого національного телеканалу.

 

«15 минут»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4856
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду