Кремль прокомментировал смерть Литвиненко

24 Листопада 2006
2769
24 Листопада 2006
13:01

Кремль прокомментировал смерть Литвиненко

2769
Кремль прокомментировал смерть Литвиненко
"Смерть человека - это всегда трагедия. Дело за правоохранительными органами Британии, где и проживал последнее время Литвиненко", - так прокомментировал смерть бывшего сотрудника ФСБ в одной из лондонских больниц первый заместитель пресс-секретаря президента России Дмитрий Песков, передает радиостанция "Эхо Москвы".

Сам Владимир Путин, находящийся в Хельсинки на проходящем там саммите Россия-ЕС, пока никак не комментировал происшедшее.

Напомним, что Александр Литвиненко скончался в в лондонской больнице University College Hospital в 00.21 24 ноября 2006 года. В больнице он оказался три недели назад после встречи с бывшим охранником Бориса Березовского Андреем Луговым и неизвестным по имени Владимир, который стал главным подозреваемым в отравлении бывшего подполковника ФСБ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2769
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду