У Києві потрапив у аварію відомий український гонщик і телеведучий Олексій Мочанов

17 Листопада 2006
12993
17 Листопада 2006
12:43

У Києві потрапив у аварію відомий український гонщик і телеведучий Олексій Мочанов

12993
У Києві потрапив у аварію відомий український гонщик і телеведучий Олексій Мочанов

Біля півночі, автомобіль Вольво 740, за кермом якого був відомий український гонщик і телеведучий Олексій Мочанов, злетів з дороги і врізався в стовп.

Щоб витягнути Олексія, довелося викликати спеціальний загін МНС. У момент зйомки постраждалий так і не прийшов до свідомості. Причина зіткнення з електроопорою невідома. Швидше за все, автомобіль, рухаючись на великій швидкості з боку Бессарабки, зачепив траву на розподільчій алеї.


Як розповів колега Олексія, автогонщик Олександр Салюк старший, вранці техніки оглянули машину, і знайшли пошкодження переднього лівого колеса. Швидше за все Олексій Мочанов навіть не встиг зрозуміти що трапилося. Машина налетіла на якийсь металевий предмет, колесо лопнуло, Вольво повело на зелену зону, після чого автомобіль став зовсім некерований.



Зараз Олексій Мочанов знаходиться в 17-ій лікарні. Він повернувся до свідомісті. Травми серйозні, але нібито загрози життю не несуть.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12993
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду