Засідання ради НСНУ, на якому планують обрати голову ради партії, перенесено

17 Листопада 2006
1847
17 Листопада 2006
09:09

Засідання ради НСНУ, на якому планують обрати голову ради партії, перенесено

1847
Засідання ради НСНУ, на якому планують обрати голову ради партії, перенесено

Засідання ради Народного Союзу "Наша Україна", на якому планується вибрати голову ради партії, перенесено на два-три тижні, повідомив губернатор Запоріжжя Євгеній Червоненко.

"Ми вирішили порадитися на місцях. Максимально - три тижні або два. Але, думаю, що це буде раніше", - сказав Червоненко.

За його словами, засідання перенесене для того, щоб дати всім регіональним організаціям можливість висловитися з приводу бачення подальшої долі партії і людей, які повинні її очолювати.

"Я вважаю, що повинні прийти люди, які не готові жити в ілюзіях щодо того, що вони досі є партією влади, а ті, котрі повинні просто відстоювати правду людей, які вийшли на Майдан", - сказав губернатор Запоріжжя.

При цьому він закликав колег не враховувати невдачі і йти далі, не допустивши розколу в партії.

"Якщо "стратили" - нічого. Я займався таким видом спорту, де ось-ось уже перемога і ти чемпіон. А потім ти в реанімації, а потім треба витерти шмарклі, виплюнути зуби, обтертися, випрямитися на повний ріст і йти вперед. Головне - не дати собі зламатися всередині", - сказав він.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
net
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1847
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду