Відкрився Міжнародний медіафорум "Україна на інформаційній карті світу" (ОНОВЛЕНО)

15 Листопада 2006
14138
15 Листопада 2006
11:30

Відкрився Міжнародний медіафорум "Україна на інформаційній карті світу" (ОНОВЛЕНО)

14138
Відкрився Міжнародний медіафорум "Україна на інформаційній карті світу" (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 15 листопада 2006 року, в м. Києві, в Міжнародному виставковому центрі (проспект Броварський, 15, павільйон № 3) офіційно відкрився щорічний Міжнародний медіафорум "Україна на інформаційній карті світу".

Мета Медіафоруму - сприяти налагодженню механізмів об'єктивного інформування світової громадськості про соціально-економічні та суспільно-політичні процеси в Україні, інтеграції нашої держави у світовий інформаційний простір.
У Медіафорумі беруть участь представники провідних світових та європейських ЗМІ, медіа-експерти, представники законодавчої та виконавчої влади України, міжнародних неурядових та громадських організацій. Організатори отримали заявки на участь у Медіафорумі від більш як 230 учасників, представників 25 країн Європи та світу. Це, зокрема, такі медійні структури, як ЗАТ "Первый канал. Всемирная сеть ОРТ", радіостанція "Эхо Москви", інформаційне агентство "РИА Новости" (Російська федерація), інформаційне агентство "Пренса Латіна" (Республіка Куба), ВВС (Велика Британія), інформаційні агентства "АзерТАДЖ" та "Туран" (Азербайджан), "Джихан" та Анатолійське інформаційне агентство (Туреччина), Дойче Веллє (Німеччина) та ін.
У роботі Медіафоруму також бере участь керівник відділу Ради Європи  з питань ЗМІ Генеральної дирекції Ради Європи з прав людини пан Ян Маліновський.
На початку заходу з привітанням виступив Президент України Віктор Ющенко. У своєму виступі він зазначив, що Україна має стати фактором стабільності в Європі та індивідуальної свободи, це її геополітична місія. Також Ющенко відповів на запитання журналістів.
Наразі учасники очікують виступу Прем'єр-міністра України Вітора Януковича.
Світлана Остапа, "Детектор медіа"

Більш детальна інформація - в наступних публікаціях "ТК". Слідкуйте за оновленнями!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14138
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду