Янукович дав Герман офіційний статус

13 Листопада 2006
19238
13 Листопада 2006
15:12

Янукович дав Герман офіційний статус

19238
Янукович дав Герман офіційний статус
Кабінет міністрів України своєю постановою №1556 від 8 листопада призначив народного депутата Ганну Герман радником прем’єр-міністра Віктора Януковича на громадських засадах.

Текст постанови міститься на Урядовому порталі.

Як зазначає УНІАН, прес-служба уряду повідомила про призначення Г.Герман радником ще 11 серпня, однак до цього часу її призначення не було офіційно оформлене.

З травня по грудень 2004 року Г.Герман була прес-секретарем прем`єр-міністра В.Януковича і керівником прес-служби уряду. Потім обіймала посаду прес-секретаря голови Партії регіонів В.Януковича.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19238
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду