Олену Лукаш призначено першим заступником Міністра Кабінету Міністрів

11 Листопада 2006
4663
11 Листопада 2006
10:51

Олену Лукаш призначено першим заступником Міністра Кабінету Міністрів

4663
Олену Лукаш призначено першим заступником Міністра Кабінету Міністрів

10 листопада Кабінет Міністрів України призначив першим заступником Міністра Кабінету Міністрів України – начальником Управління правового забезпечення Секретаріату Кабінету Міністрів Олену Лукаш, народного депутата, члена фракції Партії регіонів. Відповідна постанова опублікована на сайті Верховної Ради.

 

Посада першого заступника Міністра Кабінету Міністрів стала вакантною після призначення Олександра Лавриновича, що обіймав цю посаду, 1 листопада Міністром юстиції. Про ймовірне призначення Олени Лукаш повідомляла газета «Дзеркало тижня».

 

Олені Лукаш 29 років. Вона народилась у Молдові, отримала юридичну освіту в Академії праці та соціальних відносин ФПУ. З 2000 року працювала юристом, у 2001 році очолила юридичне агентство «Іменем закону». З 2004 року викладала в Українській академії зовнішньої торгівлі. Виступила захисником В.Януковича у судовому процесі щодо визнання недійсними результатів ІІ туру виборів 2004 року. До обрання народним депутатом працювала юристом агентства «Лібера».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4663
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду