«Голос громади Києва» вимагає показати киянам «дерибан»

3 Листопада 2006
5404
3 Листопада 2006
11:19

«Голос громади Києва» вимагає показати киянам «дерибан»

5404
«Голос громади Києва» вимагає показати киянам «дерибан»
Громадське об’єднання «Голос громади Києва» направило листа виконувачу обов’язків директора телеканалу «Київ» Микиті Бєльському з проханням поясни-ти причину вимкнення прямої трансляції пленарного засідання Київради 31 жовт-ня як раз перед розглядом земельних питань.
«Ми чудово розуміємо, що такий наказ могла дати лише одна особа – Київський міський голова. І наказ цей було дано спеціально для того, аби кияни не побачили чер-гового «дерибану» землі», - заявив керівник Секретаріату Володимир Бондаренко. За його словами, влада Черновецького почала вже ховатися від киян, що є ознакою її шви-дкої відставки.
У вказаному лист об’єднання також вимагає від ТРК «Київ» показати у зру-чний для киян час «дерибанну» частину сесії «без будь-яких редагувань».
Як повідомляє прес-служба ГГК, реакцію ТРК «Київ» об’єднання чекає вже за де-сять днів. У разі незадоволення вимог об’єднання збирається змусити комунальний те-леканал підкоритися закону у судовому порядку.
31 жовтня 2006 року Київрада мала розглянути 178 питань, 122 з яких стосували-ся виділення земельних ділянок. Пленарне засідання закінчилося близько першої годи-ни ночі. ГГК стверджує, що під час пленарного засідання відбувалися численні фальси-фікації та порушення норм Регламенту Київради, а кияни були фактично позбавлені права спостерігати за діяльністю своїх обранців у повному обсязі. «Дерибан» міської землі за розпорядженням Леоніда Черновецького взагалі не транслювався.
У зв’язку з останніми подіями громадське об’єднання «Голос громади Києва» іні-ціювало процес відставки Леоніда Черновецького з посади Київського міського голови.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5404
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду