Президент і Прем'єр дозволили Луценкові не зважати на рішення ВР про його відсторонення

2 Листопада 2006
4747
2 Листопада 2006
19:11

Президент і Прем'єр дозволили Луценкові не зважати на рішення ВР про його відсторонення

4747
Президент і Прем'єр дозволили Луценкові не зважати на рішення ВР про його відсторонення

Конституцією не передбачена процедура відсторонення членів Кабінету міністрів від виконання службових обов'язків ні Верховною Радою, ні Кабінетом міністрів, заявляють у Міністерстві внутрішніх справ.

 

Так прес-секретар міністра внутрішніх справ Інна Кисіль прокоментувала відсторонення Юрія Луценка від виконання своїх обов'язків, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

 

Вона підкреслила, що міністр після відповідного рішення парламенту консультувався з Президентом і Прем'єром і після цього направив своїм підлеглим на місцяв обласні управління міліції, головні управління Криму, Києва і Севастополя службові телеграми.

 

У цих телеграмах, як відзначила Кисіль, міністр доводить до відома своїх підлеглих, що "він виконує свої обов'язки в повному обсязі, у звичайному режимі і відповідно до чинного законодавства".

 

Прес-секретар додала, що рішення парламенту "не має під собою законного обґрунтування".

 

Як відомо, на ранковому засіданні у четвер Верховна Рада ухвалила рішення про створення тимчасової слідчої комісії з питань перевірки фактів корупційних дій, зловживань службовим становищем з боку окремих посадових осіб МВС.

 

Верховна Рада рекомендувала Кабінету міністрів відсторонити Луценка на два місяці від виконання обов'язків.

«Українська Правда»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4747
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду