ТОНІС розпочинає трансляцію документального циклу “Ціна перемоги”

2 Листопада 2006
6139
2 Листопада 2006
11:47

ТОНІС розпочинає трансляцію документального циклу “Ціна перемоги”

6139
ТОНІС розпочинає трансляцію документального циклу  “Ціна перемоги”

З 6-го листопада телеканал ТОНІС розпочинає трансляцію документального циклу  Ціна перемоги”.

Цикл налічує вісім фільмів по 48 хвилин і є продукцією власного виробництва каналу. Про це повідомила сьогодні прес-служба каналу. Автори і режисери фільму – молоді журналісти Сергій Братішко та Віталій Загоруйко, які показують новий погляд на другу світову війну.

 

Як говориться у повідомленні, це «погляд простих людей, безпосередніх учасників подій тих років, які своїми розповідями, можливо, самі того не підозрюючи, руйнують усі стереотипи сприйняття другої світової. Адже про ціну перемоги над нацизмом у Радянському Союзі було говорити не прийнято. І навіть зараз, коли СРСР 15 років як не існує, з-за високих трибун лунають брехливі слова… Ті, хто вижив, ніколи не мали права на слово, яке не вписувалось в офіційну версію. Вони були змушені глибоко в душі ховати власні спогади.».

 

Авторський колектив висловлює вдячність усім героям фільмів, які знайшли у собі мужність розказати свою, «до болю оголену», правду.

 

«Ціна перемоги» транслюватиметься з 6-го листопада, з понеділка до четверга о 00:10, з повтором о 16:30

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6139
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду