Черновецький заявляє, що гарно ставиться до преси, і проголошує себе найпублічнішим мером

30 Жовтня 2006
958
30 Жовтня 2006
17:24

Черновецький заявляє, що гарно ставиться до преси, і проголошує себе найпублічнішим мером

958
Черновецький заявляє, що гарно ставиться до преси, і проголошує себе найпублічнішим мером

Київський міський голова Леонід Черновецкий підкреслює, що добре ставиться до преси і не зробить нічого такого, що б перешкоджало її поширенню.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам, коментуючи ситуацію, яка склалася між владою міста і представниками розповсюджувачів преси, повідомляє УНІАН.

Черновецький підкреслив, що влада столиці має намір збільшити кількість газетних кіосків.

"До преси в мене відношення гарне. За ідеологією я демократ. Є тільки різні інтереси і різні уявлення про те, як це повинно відбуватися. Нічого такого, що загрожує поширенню преси, мною не введено", – сказав мер Києва.

Він також сказав, що вважає себе найбільш публічним мером.

"Більш публічного глави Київської міської держадміністрації і мера за всю історію взагалі не було, тому що я завжди доступний для журналістів. Неправда, коли кажуть про те, що я від якихось питань ухиляюся. Немає питань, на які я не маю своєї думки", – підкреслив Черновецький.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
958
Читайте також
05.04.2008 13:46
Юрій Луканов
для «Детектор медіа»
17 197
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду