Сьогодні Ющенко остаточно визначиться щодо міністрів по президентській квоті

18 Жовтня 2006
4185
18 Жовтня 2006
16:36

Сьогодні Ющенко остаточно визначиться щодо міністрів по президентській квоті

4185
Сьогодні Ющенко остаточно визначиться щодо міністрів по президентській квоті
У середу президент Віктор Ющенко має намір оприлюднити свою позицію щодо перебування в уряді Віктора Януковича міністрів, чиї кандидатури він вносив у парламент.

Про це на брифінгу у середу заявив перший заступник голови секретаріату президента Арсеній Яценюк.

"Наскільки мені відомо, президент України офіційно оприлюднить свою позицію до кінця дня сьогодні з цього питання", - сказав він.

Яценюк також зазначив, що президент має "чітко визначені повноваження" щодо двох посадових осіб – міністра оборони та міністра закордонних справ.

"Всі інші повноваження президента не регламентовані, а є предметом домовленості між коаліцією і іншими політичними силами. І саме це є ключовими принципами виключної позиції глави держави", - сказав він.

Раніше деякі ЗМІ також повідомляли, що у секретаріаті президента триває нарада з міністрами-нашоукраїнцями та міністрами, внесеними за його квотою.

Водночас у секретаріаті президента "Українській правді" спростували цю інформацію

"Зараз президент відправляється на інтерв’ю", - сказали у прес-службі, уточнивши, що йдеться не про телезвернення.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4185
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду