Роман Безсмертний оголосив про перехід фракції “Наша Україна” в опозицію

17 Жовтня 2006
4112
17 Жовтня 2006
11:54

Роман Безсмертний оголосив про перехід фракції “Наша Україна” в опозицію

4112
Роман Безсмертний оголосив про перехід фракції “Наша Україна” в опозицію

“5 жовтня на своєму засіданні фракція “Наша Україна” ухвалила рішення про перехід в опозицію. Таке рішення прийнято усіма шістьма партіями, які входять до Блоку “Наша Україна”, та Політрадою Блоку. Усі наші міністри повинні скласти з себе свої повноваження і піти з уряду”, - заявив сьогодні на сесії Верховної Ради лідер фракції “Наша Україна” Роман Безсмертний.

Про це повідомила прес-служба партії "Народний Союз Наша Україна"

Причинами такого рішення Безсмертний назвав, зокрема, різку зміну зовнішньополітичного курсу України, припинення євроінтеграційних програм, а також урядову політику "економічного абсурду".

Крім того, голова фракції НСНУ звернувся до інших опозиційних сил з пропозицією щодо формування "альтернативної до уряду та “антикризовиків ” коаліції" з метою розробки законопроектів, спрямованих на європейську та євроатлантичну інтеграцію. Як можливу форму такої діяльності   Безсмертний назвав діяльність "опозиційного уряду та опозиційних урядових комітетів".

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4112
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду