Сегодня ночью убит управделами ИТАР-ТАСС Анатолий Воронин

16 Жовтня 2006
12575
16 Жовтня 2006
17:42

Сегодня ночью убит управделами ИТАР-ТАСС Анатолий Воронин

12575
Сегодня ночью убит управделами ИТАР-ТАСС Анатолий Воронин

Сегодня ночью в своей квартире в центре Москвы убит управляющий делами ИТАР-ТАСС Анатолий Воронин. Об этом сообщили ИТАР-ТАСС в прокуратуре Москвы.

По данным ГУВД, «смерть наступила в результате множественных ножевых ранений». «Сейчас на месте происшествия работает оперативно-следственная группа, в состав которой вошли сотрудники милиции и прокуратуры», — отметил собеседник агентства. Кроме того следователи допрашивают соседей убитого. «Отрабатываются несколько версий случившегося, однако основной среди них пока нет», — отметил представитель ГУВД.

По словам собеседника агентства, «тело 55-летнего управделами с признаками насильственной смерти обнаружил в Большом Кондратьевском переулке его шофер, который сообщил о случившемся в правоохранительные органы».

По факту убийства управделами ИТАР- ТАСС Анатолия Воронина возбуждено уголовное дело по статье 105 часть 1 УК РФ /умышленное убийство/. Об этом сообщил журналистам заместитель прокурора Москвы Алексей Григорьев, прибывший на место убийство в Большой Кондратьевский переулок.

Анатолий Воронин работал в ИТАР-ТАСС последние 23 года.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
RU
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12575
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду