Міністри по квоті “Нашої України” написали заяви на звільнення

12 Жовтня 2006
4574
12 Жовтня 2006
17:06

Міністри по квоті “Нашої України” написали заяви на звільнення

4574
Міністри по квоті “Нашої України” написали заяви на звільнення

“Всі міністри, які прийшли за квотою від “Нашої України”, написали заяви на звільнення, як цього вимагає Конституція України”, - сказав в інтерв’ю журналістам лідер “Нашої України” Роман Безсмертний. Він зазначив, що головне – політичне рішення.


“Окрім цього, є два міністри - закордонних справ та оборони, які є президентською квотою, і ми повинні вирішити, наскільки партія чи Блок мають права виставляти претензії до їхньої діяльності. Питань більше, ніж відповідей”, - зазначив Безсмертний.


На питання, чому не відбувається офіційне звільнення міністрів, він відповів: “Це живі люди, якими не можна потурати ліворуч чи праворуч. Не так багато в Україні кваліфікованих і професійних міністрів, аби ми ними розкидалися і не обговорювали питання їхньої подальшої роботи. Це - кваліфіковані посадовці, до яких треба прислуховуватися”.


“Остаточна доля міністрів вирішиться після того, як будуть розглянуті питання, що стосуються конституційних і парламентських процедур. Коли всі формальності будуть пройдені, тоді ми зробимо цей крок”, - додав він.


“Нині “Наша Україна” в опозиції і у цьому питанні немає зворотного руху. Шість політичних партій, які входять до Блоку, не будуть відмовлятися від свого опозиційного статусу”, - сказав Роман Безсмертний.


Він наголосив: “Ми не отримували жодних пропозицій від так званої антикризової коаліції щодо конкретних подальших кроків. Переговори завершені і потрібно нарешті припинити дискусію”.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4574
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду