Відбулася зустріч представників 10 партій, присвячена ідеї створення опозиційної конфедерації «Європейська Україна»

12 Жовтня 2006
3893
12 Жовтня 2006
16:31

Відбулася зустріч представників 10 партій, присвячена ідеї створення опозиційної конфедерації «Європейська Україна»

3893
Відбулася зустріч представників 10 партій, присвячена ідеї створення опозиційної конфедерації «Європейська Україна»


12 жовтня відбулася перша зустріч представників різних політичних сил, присвячена ідеї створення Конфедерації “Європейська Україна”.

У зустрічі взяли участь представники десяти партій: Народний Союз "Наша Україна", Народний Рух України, Партія Промисловців і підприємців України, Українська республіканська партія "Собор", Конгрес українських націоналістів, Християнсько-демократичний союз, Партія "Реформи і порядок", Українська народна партія, Громадянська партія "Пора" та Республікансько-християнська партія.

Від “Нашої України” брав участь Роман Безсмертний, який вів зустріч, НРУ - Борис Тарасюк, ПППУ - Анатолій Кінах, УРП “Собор” - Анатолій Матвієнко, КУН - Олексій Івченко, ХДС - Володимир Марущенко, ПРП - Ігор Гринів, УНП - Іван Заєць і Богдан Соколовський, ПОРИ - Владислав Каськів і РХП - Микола Поровський.

“На сьогоднішній зустрічі обговорювалася ідея і можлива ідеологічна платформа майбутньої Конфедерації “Європейська Україна” – Універсал національної єдності, – повідомив Роман Безсмертний на брифінгу для журналістів після зустрічі.

Безсмертний повідомив журналістам, що такі зустрічі будуть системними і вже сьогодні є домовленість про те, що “працюватиме робоча група, яка напрацює ідеологічні засади, виходячи з Універсалу, а також принципи організаційної діяльності”.

Роман Безсмертний повідомив, що “на сьогоднішню зустріч БЮТ не запрошували”, але при цьому він зауважив, що “під час сьогоднішнього зібрання обговорювалася можливість спільних дій”.

Прес-служба НСНУ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3893
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду