Ехануров: Мы не хотим, чтобы министры ушли

12 Жовтня 2006
3987
12 Жовтня 2006
11:22

Ехануров: Мы не хотим, чтобы министры ушли

3987
Ехануров: Мы не хотим, чтобы министры ушли
  "Наша Украина" еще не исчерпала все возможности для продолжения переговорного процесса по созданию широкой правительственной коалиции.

Об этом в интервью радио "Эра" заявил бывший премьер, депутат от "Нашей Украины" Юрий Ехануров, сообщает "Лига".

По его словам, "Наша Украина" не хочет отзывать министров и намерена продолжить переговоры.

"Мы не хотим, чтобы министры ушли, мы хотим проводить переговорный процесс. Я бы не спешил сейчас с отставкой наших министров. Я считаю, что еще не исчерпаны возможности для переговорного процесса", - пояснил Ехануров.

Как известно, ранее министры от "Нашей Украины" подали заявления об отставке лидеру фракции Роману Безсмертному.

Сам Безсмертный не единожды заявлял о невозможности дальнейших переговоров с антикризисной коалицией, поскольку "мосты сожжены".

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3987
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду