9 листопада відбудеться прем'єра мультфільму «Теркель і Халепа»

11 Жовтня 2006
4103
11 Жовтня 2006
13:30

9 листопада відбудеться прем'єра мультфільму «Теркель і Халепа»

4103
9 листопада відбудеться прем'єра мультфільму «Теркель і Халепа»

9 листопада в кінотеатрах України відбудеться прем'єра мультиплікаційного фільму компанії «Алекс Ковскі Сinema», відомого за своєю першою роботою - «Карлсон, який мешкає на даху».

 

«Теркель і Халепа» - анімаційна комедія з елементами м'юзиклу, дія якої відбувається в європейській школі. У Данії цей мультфільм отримав нагороду «Роберт» (данський аналог «Оскара») як найкращий сімейний фільм, а також ще у кількох номінаціях.

 

Над дублюванням української версії і записом пісень працювали Олег Скрипка («ВВ»), Фоззі і Фагот («Танок на майдані Конго»), Фома («Мандри»), Вадим Красноокий («Mad Heads XL»), Катя Чілі, Віталій Козловський та інші. Одну з героїнь озвучить переможниця конкурсу «Всенародний кастинг», що проходив на каналі М1.

 

Режисером української версії мультфільму став Любомир Кобильчук-Левицький, відомий кліпмейкер і режисер фільму «Штольня». Переклад і адаптація текстів пісень була здійснена поетом Миколою Бровченком.

 

Окрім української версії, планується версія, озвучена, за формулюванням авторів, «київським діалектом російської мови».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4103
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду