Дмитро Табачник очолив оргкомітет міжнародного медіафоруму, що пройде в рамках річниці Майдану

6 Жовтня 2006
2136
6 Жовтня 2006
15:47

Дмитро Табачник очолив оргкомітет міжнародного медіафоруму, що пройде в рамках річниці Майдану

2136
Дмитро Табачник очолив оргкомітет міжнародного медіафоруму, що пройде в рамках річниці Майдану

21-22 листопада в рамках відзначення Дня Свободи (свято, впроваджене  Указом Президента від 19.11.05 № 1619/2005 як річниця початку Помаранчевої революції) у Києві пройде міжнародний медіафорум. Розпорядження про його проведення видав 19 квітня 2006 року уряд Єханурова.

Двадцять восьмого вересня 2006 року Кабінет Міністрів України видав Розпорядження № 496-р «Про голову Організаційного комітету з підготовки та проведення міжнародного медіафоруму «Україна на інформаційній карті світу». Цим розпорядженням віце-прем’єр-міністра України Дмитра Табачника було призначено головою Організаційного комітету з підготовки та проведення міжнародного медіафоруму “Україна на інформаційній карті світу”.

Раніше цю місію виконував В'ячеслав Кириленко.

До складу оргкомітету форуму належать також екс-голова Держтелерадіо Іван Чиж, екс-прес-секретар Президента Ірина Геращенко, заступник голови Секретаріату Президента Іван Васюник тощо.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2136
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду